Gleda vam se film, dok ste vani? Nebula Capsule je 12 cm visok i 7 „debeo“ uređaj kojeg možete uvijek nositi sa sobom, da bi s njega projicirali video (854*480, DLP tehnologija). Pokreće ga Android 7.0, tako da s njega možete reproducirati video s YouTubea, Pickboxa, Netflixa, HBO Go-a… A u njemu je i zvučnik (360°) pa preko Bluetootha možete puštati glazbu.

Svestrani uređaj ima i HDMI priključak te podršku za bežičnu reprodukciju videa i/ili glazbe preko protokola Airplay, Chromecast i Miracast.

Nebula Capsule, iza kojeg stoji specijalizirana tvrtka Anker, trenutačno se nudi preko Indiegogo kampanje za 199 dolara; na slobodnom će tržištu za njega valjati izdvojiti 349 dolara (cijene ne uključuju poštarinu, PDV i carinu).

Uređaj može projicirati sliku od čak 100″ (40 cm) ali svjetloća mu je tek 100 lumena – što znači da će moći raditi samo u zamračenoj prostoriji, ili po mrklom mraku. Ugrađena baterija izdržat će dva i pol sati projekcije ili 40 sati sviranja glazbe, a podržava Quick Charge tehnologiju za brzo punjenje.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.