Putujuća demonstracija novih generacija Epsonovih pisača i video projektora posjetila je danas Zagreb. U hotelu Aristos u Buzinu Epson je predstavio nove modele za kućnu i za poslovnu uporabu. Posjetitelji su mogli Iz prve ruke doživjeti nove modele Epsonovih pisača i video projektora u posebno dizajniranom okružju, uz demonstriranje sposobnosti svakog uređaja za ispunjenje potreba korisnika.

Nova generacija tintnih pisača EcoTank ITS (modeli L4150, L4160, L6160, L6170 i L6190) donosi značajna poboljšanja u odnosu na prethodnu generaciju. Spremnici za tintu premješteni su na prednju stranu kućišta, uz kompaktniji, elegantniji dizajn. Na taj je način jednostavnije provjeriti koliko je tinte ostalo u sustavu.

Epson ink tank

Predstavljeni su i modeli iz serija višenamjenskih tintnih pisača za poslovnu uporabu za grupe srednje veličine WorkForce Pro. Tintni ispis tradicionalno je bio namijenjen kućnoj uporabi, no učinkovitost, jednostavnost i ekonomičnost tintnog ispisa tvrtkama pruža niz prednosti pred laserskim ispisom. Mnoge od tih prednosti omogućuju nove glave bazirane na tehnologiji PrecisionCore.

Epson

U WorkForce Pro asortimanu su i višenamjenski pisači RIPS, posebni po tome što umjesto uložaka koriste vrećice s tintom, što omogućava još povoljniju cijenu ispisa dokumenata. Ovi pisači naime mogu bez zamjene tinte ispisati do 84.000 listova. Oni ne smanjuju samo cijenu ispisa već i prekide u radu zbog intervencija te negativan utjecaj na okoliš. Troše čak do 95 posto manje energije i proizvode 99 posto manje otpada.

Epson

Predstavljeni su i novi video projektori ultrakratkog dometa koji donose nove mogućnosti interaktivne kolaboracije na poslovnim sastancima, uz upravljanje na dodir, kao na tablet računalu ili smartfonu. Ovo rješenje kombinira prednosti prezentacijskih ploča, interaktivnih ploča i konvencionalnih zaslona u objedinjeno rješenje za sobe za sastanke.

Epson, vodeći proizvođač video projektora u svijetu još od 2001. godine, predstavio je i novu generaciju laserskih instalacijskih projektora koji se odlikuju ne samo jačom izlaznom snagom već i duljim radnim vijekom, pošto više ne koriste klasičan izvor svjetla.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.