Švedski Lelo, koji se predstavlja kao vodeći svjetski brend u kategoriji luksuznih intimnih proizvoda, odnedavno prisutan i na hrvatskom tržištu, predstavio je danas dvije nove seksualne igračke koje mogu „izazvati orgazam u samo dvije minute, stimulirajući pritom 75% veću površinu klitorisa nego ikada prije“ – citiramo iz priopćenja za tisak.

Lelo ih ne naziva vibratorima nego soničnim masažerima – zato što stvaraju zvučne valove umjesto uobičajenih vibracija ili usisavanja. „Te sonične pulsacije najbliže su osjećaju koje imamo stojeći ispred zvučnika u klubu kada zvuk prolazi kroz cijelo tijelo, samo što je to kod Sona uređaja puno usmjerenije.“

Dok se kod klasičnih vibratora većina energije prenosi na prste i kućište vibratora, i tako zapravo gubi, Sona uređaji stvaraju fokusirana zvučna pulsiranja koja se odbijaju od klitorisa (na kojeg se ne moraju izravno prisloniti) i prenose kroz cijelo intimno područje, uz osjećaj kao da valovi užitka stižu negdje iz dubine.

Sona će slijedećih nekoliko tjedana biti dostupna online po cijeni od 440 (kasnije 955) kuna, dok se njena jača verzija Sona Cruise nudi za 635 (kasnije 1150) kuna. Razlika je u Cruise Control tehnologiji koja ne pušta punu snagu od početka nego rezervira 20% snage koja se otpušta kada korisnica (nesvjesno) pritisne uređaj: tada on ne krene raditi slabije nego se pojača – slično kao kada se motor auta automatski prebaci u višu brzinu kada krenete uzbrdo.

Sona cerise

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.