Najpopularnija chat platforma najavila je prošlog tjedna novu mogućnost koju će uvesti „tijekom slijedećih tjedana“, kako je najavljeno na blogu. Ubuduće ćete se uz chat moći dogovoriti gdje se točno nalazite, tako da pod izbornikom Location odaberete Share Live Location. Dakako, moći ćete odabrati koliko dugo želite dijeliti svoju lokaciju; nakon isteka tog roka mogućnost se automatski gasi.

Mogućnost je „posuđena“ iz Facebooka (WhatsAppov vlasnik!) s tim da omogućuje dulje dijeljenje lokacije nego Facebook: i osam sati, ako treba.

Druga mogućnost je objavljena danas, a korisnici ju traže već dulje vrijeme: sada mogu obrisati poslane poruke. Međutim, trebate pozorno pročitati dulji tekst da bi primijetili jednu usput spomenutu „sitnicu“: to možete napraviti samo u roku od sedam minuta nakon slanja poruke. Štoviše, ima još jedna „sitnica“: da bi to bilo moguće, i vi i primatelj morate koristiti najnoviju verziju WhatsAppove aplikacije – ako primatelj koristi staru verziju, poruka mu se neće obrisati (a vi to nećete znati).

Poruka se (nadajmo se) briše tako da ju odaberete, iz izbornika izaberete Delete i zatim Delete for Everyone ili Deelete for Me (tako će se obrisati samo kod vas, ne i kod primatelja).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.