Na današnjoj tiskovnoj konferenciji u Zagrebu, Algebra je predstavila novitete koje je vezala uz dvadesetu obljetnicu: novi vizualni identitet te reorganizaciju po kojoj će sve aktivnosti potpadati pod isti brend – Algebru.

Predsjednik uprave Tomislav Dominković osvrnuo se na dvadeset godina rada Algebre riječima i brojkama: “Od starta smo došli do kampusa i educirali smo više od 120.000 osoba. Naših 110 stalno zaposlenih i 500 stručnih suradnika, nastavnika i predavača godišnje obrazuju 15.000 novih korisnika. Uz 20 posto godišnjeg rasta, vjerojatno smo jedina organizacija u Hrvatskoj koja se organski i samostalno razvija ovom dinamikom.”

“Naša Algebra nastala je na ideji da svaki pojedinac u svakom trenutku može napraviti zaokret, bez obzira na ranije životne izbore, a za tu promjenu je potrebna iskra. Među tvrtkama u kojima danas rade Algebrini studenti su Google, Microsoft, Rimac Automobili, SPAN, Five, Ericsson Nikola Tesla, Infinum, Intel, VMware, Infinum, Amazon, Dell… Tu iskru mi vidimo i kod naših predavača i kod polaznika, i sad želimo da se ta iskra širi na druge mlade ljude, da im bude poticaj za poslovna i životna postignuća“, izjavio je Hrvoje Balen, član uprave Algebre.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.