Canon je danas (na domaćem tržištu) predstavio novi laserski projektor u liniji kompaktnih modela za profesionalnu primjenu. Model XEED 4K600Z namijenjen je za profesionalna okruženja kao što su simulacije, dizajn, obrazovanje, kreativne primjene i digitalni natpisi.

Pored 4K razlučivosti, koju naglašava već nazivom, uz izrazito kompaktne dimenzije nudi i vrhunsku Canonovu optiku s tehnologijom LCOS i poboljšanjima AISYS te obećava svijetlu sliku s oštrim detaljima i realističnim bojama.

Zahvaljujući motoriziranom okomitom pomicanju objektiva od +/- 60 % i vodoravnom od +/-10 %, može se jednostavno montirati pod svakim kutom, a zamućenja nema ni pri projiciranju na kupolaste ili zakrivljene površine. Laserska tehnologija može se iskoristiti za projekciju digitalnih natpisa jer XEED 4K600Z može raditi bez prestanka te projicirati u okomitom usmjerenju.

Ta tehnologija omogućuje i postizanje točno određene razine svjetline, a rezultat je da projektor ima duži vijek trajanja s operativnim vremenom do čak 40.000 sati. Dolazi s petogodišnjim jamstvom, s tim da će u slučaju kvara Canon osigurati besplatnu posudbu drugog projektora dok se kvar ne otkloni.

Canon 3D projektor

2 Komentari

    • Iznad pet tisuća eura.
      Obično navodimo cijene – premda ih Canon u Hrvatskoj najčešće ne navodi u objavi za medije: tada se poslužimo njemačkom objavom, jer Nijemci navode cijene. No u ovom slučaju nitko nije naveo službenu cijenu, niti je cijena navedena na Canonovim web trgovinama. Zato ju nismo naveli ni mi.
      U nezavisnim web trgovinama smo sada naišli na cifru od 5.499€…

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.