Huawei je jučer u Londonu predstavio dva nova modela specijaliziranog brenda za mlade – Honor.

Honor View 10 je zanimljiviji od ta dva: nudi mnoge od osobina najprestižnijeg Huaweija, Mate 10, ali po osjetno nižoj cijeni. Među njima je i ona po kojoj je novi Mate 10 jedinstven: umjetna inteligencija, koju pogoni procesor Kirin 970. I ekran je, sudeći po specifikaciji, isti kao na Lite verziji Matea: 5,99″ LCD formata 18:9, a slične osobine nude i kamera (16+20 megapiksela straga, čak 13 sprijeda), brzopunjeća baterija, memorija (6 + 128 GB), ubrzani internet te niz mogućnosti za gejmere.

View 10 je, poput svog uzora, metalan i vrlo tanak, s tek malkice nepovoljnijim odnosom ekrana i kućišta. No zato je cjenovno osjetno povoljniji: u EU će se nuditi za 500 eura, a stiže početkom siječnja.

Drugi novi model Honor 7X već se može naručiti na (zapadno)europskim tržištima za 299 eura, u verziji sa 4/64 GB memorije (u Kini je otprije dostupna i verzija sa 3/32 GB). Osnovne karakteristike su slične: 5,93″ ekran (18:9, razlučivost iznad Full HD-a), dvostruka kamera straga, vitko metalno tijelo, brzi skener otiska prsta, nadprosječna baterija… Detalji su dakako slabiji, ali u ovoj cjenovnoj klasi Honor 7X ima više od nekoliko jedinstvenih prednosti.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.