Addiko Express poslovnica je osmišljena tako da klijentima osigura učinkovitu, brzu i kvalitetnu uslugu, a prostor je podijeljen na samouslužnu zonu za klijente, digitalni kutak, interaktivnu zonu i prostor s osobnim bankarima.

U zoni za klijente oni mogu samostalno, koristeći se računalima s touchscreen zaslonima, podnijeti zahtjev za gotovinski kredit koji – ako su uvjeti zadovoljeni – može biti realiziran, odobren i isplaćen u roku od svega nekoliko minuta, a od „papirologije“ je potrebna samo osobna iskaznica.

U digitalnom kutku mogu se isprobati demo verzije mobilnog i internetskog bankarstva. U interaktivnoj zoni u središtu poslovnice počasno mjesto zauzima Microsoft Surface (na donjoj slici), kojeg je zagrebački Span programirao tako da se građani mogu na velikom touchscreen stolu informirati o najnovijim ponudama te služeći se kreditnim kalkulatorom razmotriti iznose i ročnosti kakve im odgovaraju.

Za sve ostale bezgotovinske transakcije i dodatne informacije na raspolaganju su osobni bankari.

„Express poslovnica pruža klijentima drugačije iskustvo i mogućnost da samostalno odrade većinu posla, pri čemu će im naši zaposlenici u svakom trenutku biti pri ruci ako im zatreba dodatna informacija ili pomoć. Express je zamišljena je kao bančin zabavni digitalni izložbeni prostor koji integrira proizvod, digitalnu uslugu i pozitivno iskustvo“, izjavila je Višnja Božinović, izvršna direktorica Upravljanja prodajom i distribucijskim kanalima u Addiko Bank.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.