Acer je sinoć, dan prije službenog početka sajma CES2018, predstavio svoje udarne novitete. Među njima je počasno mjesto zauzeo ultraprijenosni Swift 7, za kojeg Acer tvrdi da je najtanji laptop na svijetu: u boku mjeri samo 8,98 mm.

Pogoni ga Core i7 sedme generacije (dakle, ne najnovije, osme) a nudi 14″ Full HD ekran neosjetljiv na dodir. Svjetske putnike obradovat će ugrađeni 4G modem s probnom pretplatom na Transtatel uslugu koja osigurava mobilni internet u 120 zemalja svijeta. Acer Swift 7 će se nuditi od travnja po početnoj cijeni od 1699 eura – osjetno višoj od konkurencije…

Acer Nitro 5

Za razliku od njega, Nitro 5 (na gornjoj slici) nudi umjerenu cijenu za gejmerski prijenosnik: od 1.099 eura naviše (također od travnja). Stvar je u tome da ga ne pogone uobičajeni Intelovi prijenosnici nego AMD-ovi najnoviji Ryzeni, kao i Radeon RX560 grafika. Ostatak konfiguracije je standardan: 15″ zaslon Full HD razlučivosti, do 32 GB DDR4 RAM-a i SSD do 512 GB.

Treći sinoć predstavljeni model Spin 3 (na donjoj slici) moći će se kupiti već ovog mjeseca, po početnoj cijeni od 649 eura. Acer ga predstavlja kao svestrani prijenosnik za cjelodnevnu produktivnost i zabavu (baterija će izdržati do 12 sati). Ekran se može zakrenuti za 180° i koristiti kao tablet, a sve skupa pogone Core procesori posljednje, osme generacije.

Acer Spin 3

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.