Među mnoštvom novih proizvoda koje je danas predstavio u Las Vegasu, najzanimljivijim nam se učinio novi ZenBook 13. Taj novi ultrabook model ujedinjuje maksimalnu mobilnost (masa od 985 grama, baterija koja će izdržati 15 sati rada) s maksimalnim performansama (i7, 16 GB RAM-a, SSD od terabajta, diskretna grafika: GeForce MX150). Cijena nije objavljena.

Asus X507

Drugi novi prijenosnik X507 dizajniran je da jednako dobro posluži i u radno vrijeme i u slobodno vrijeme, za zabavu. Pogoni ga i7 ili i5 prethodne, sedme generacije, s GeForce MX 110 grafikom koja pogoni NanoEdge ekran Full HD razlučivosti.

Vivo V272

Ostale novitete nećemo ni pokušati sve nabrojati (a neki od njih, poput novog Chromebooka i Chromeboxa, vjerojatno neće ni stići na naše tržište) ali moramo spomenuti neke od njih koji su nam privukli pozornost, kao što su all-in-one računalo u 22″ ili 27″ zaslonu Vivo V222 odnosno V272, prijenosni („portabl“) monitor MB16AP koji radi na baterije, AiMesh routeri koji se međusobno povezuju kako bi osigurali da u uredu/kući nemate „mrtvih točki“ sa slabom internetskom vezom, neodoljivo simpatičan mesh router Lyra Trio, zatim eksterna grafička „kartica“ za profesionalce XG Station Pro, beskompromisno stolno računalo za gejmere ROG Strix GL12 te niz periferija za igrače u ROG seriji…

Lyra Trio

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.