Panasonic je sinoć na sajmu CES u Las Vegasu predstavio ovogodišnju liniju OLED televizora, koji će se pridružiti popularnom lanjskom modelu EZ1000.

Četiri nova modela nude se u veličinama od 55 i 65″ u serijama FZ950 i FZ800, a donose nove OLED ekrane te novi HCX+, Panasonicov procesor za obradu slike podešen u Hollywoodu. Bit će to prvi OLED televizori uopće koji podržavaju najnoviji standard za vrhunsku kvalitetu slike HDR10+. On omogućuje slike visoke dinamike, a prihvatili su ga „veliki igrači“ (Panasonic, Samsung, 20th Century Fox) kao konkurenciju Dolby Visionu.

Panasonic FZ950

Modeli serije FZ950 (na gornjoj slici) nude i ugrađeni zvučnik Dynamic Blade koji su osmislili Technicsovi inženjeri. Riječ je o jako tankom audio sustavu za koji je zaslužan renomirani Panasonicov hi-fi brend, a koji jamči rafiniran zvuk i snažno zvučno polje.

Technics Direct_Drive_Turntable_SP-10R

Kad već spominjemo Technics, i on je predstavio novitete: gramofon s direktnim pogonom SP-10R (na gornjoj slici) te cijeli gramofonski sustav SL-1000R.

Panasonic je istodobno predstavio i prve Blu-ray playere koji podržavaju novi standard HDR10+, DP-UB820 i DP-UB420. Posjeduju Ultra HD Premium certifikat, kao i druga dva jučer predstavljena modela DP-UB330/DP-UB320.

Paasonic vxf1-k

Među jučer predstavljenim novitetima su i tri nova kamkordera: 4K modeli HC-VXF1 (na gornjoj slici) i HC-VX1 te Full HD model HC-V800 koji posjeduje novi senzor i novi objektiv koji obećava značajno poboljšanje kvalitete prikaza.

Iznimne optičke mogućnosti novih modela uključuju 25-milimetarski širokokutni objektiv (24x zoom) koji postiže brzo i precizno izoštravanje u 4K i FHD formatima, čime je unapređena funkcija automatskog fokusiranja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.