Kako iz svemira izgleda kutak svijeta u kojem se sada nalazite? Ili bilo koje drugo – vaše omiljeno mjesto? Naravno da to uvijek možete provjeriti uz pomoć Google Eartha, ali sada postoji i jednostavniji način: animirana pozadina za Android uređaje.

Skyline

3D tapeta

Aplikacija koja to omogućuje zove se jednostavno Skyline. Nije besplatna – što ni ne čudi, jer donosi nešto novo, što druge aplikacije ne nude. Cijena joj je 16 kuna.

Zauzvrat dobivate aplikaciju kojom možete dobiti pogled iz satelita na vašu GPS lokaciju (ili bilo koju drugu točku na svijetu) i zatim zumirati i fino podesiti kadar prije nego što ga postavite za tapetu.

Dodatnu atraktivnost Skylineu daju animacije koje se automatski pokreću kad uključite mobitel ili ga zakrenete (tada se aktivira efekt paralakse). Boje su „nabrijane“ da bi sve skupa bilo atraktivnije, a na najnovijem Androidu Oreo (8.1) boje ikona i natpisa se automatski prilagođavaju nijansama pozadine.

Najatraktivnija mogućnost ipak je sačuvana za buduće verzije: automatska promjena tapete prema lokaciji na kojoj se nalazite!

Za kratkog testiranja, nismo našli nikakvu manjkavost ove aplikacije: vrijedi svoje cijene. Čak nismo primijetili ni da je namučila bateriju…

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.