Umjetna inteligencija, strojno učenje i internet stvari su tehnološki trendovi na koje se ove godine klade baš sve velike konzultantske kuće – stoji u Iskonovom priopćenju za tisak koje najavljuje nove pakete usluga (internet, televizija i/ili telefon) nazvane Smart.

Novi paketi nude besplatnu Smart uslugu (možete odabrati jednu od njih dvije) ali podjednako je zanimljiv i drugi novitet: veća brzina. Naime, Iskon je prvi u Hrvatskoj nudi hibridnu optičku tehnologiju G.Fast koja osigurava brzinu od 200 Mbps – ondje gdje je dostupna (gdje su osigurana FttH veza optičkim kabelima do vašeg stana ili uredima; Iskon navodi da u Hrvatskoj ima 250.000 takvih kućanstava).

Vratimo se na poklone: uz Smart paket možete odabrati Iskon.Smart Wi-Fi (o kojem smo nedavno detaljno pisali), koji koristi više routera da bi osigurao stabilan i brz bežični internet u svakom kutku doma/ureda, ili dodatnih 5000 sati sadržaja (filmova, serija, utakmica, dokumentaraca, crtića…) na „inteligentnom“ Iskon.TV koji prepoznaje što vas zanima pa najprije nudi upravo takve sadržaje.

Iskon ne navodi do kada će vrijediti akcijske cijene, ali daje primjer: paket NET.TV.TEL brzine 200 Mbps s fiksnim telefonom, Iskon.TV-om i jedne od dvije besplatne Smart usluge platit ćete 219,90 kuna mjesečno, uz dvogodišnji ugovor.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.