Proizvođač svima nam znan kao Motorola, koji se voli predstavljati kao Moto (otkako ga je kupio Lenovo) danas je predstavio nove modele u dvije svoje najpopularnije linije: G i E.

Sve nove modele pogone Snapdragon procesori i novi Android 8 Oreo.

Najjači od njih, Moto G6 Plus, nudi 5,9″ IPS ekran pomodnog formata 18:9 i podjednako pomodnu dvostruku kameru straga (12 + 5 megapiksela, sprijeda 8) s velikim otvorom blende (f/1.7) i povećanim pikselima (1,4 μm). Na tržištu se očekuje „slijedećih mjeseci“ po cijeni od 299 eura.

Standardni Moto G6 dolazi s malčice manjim ekranom od 5,7″ ali s atraktivnijom stražnjom stranom prekrivenom 3D Gorilla Glass staklom. Iz nekog razloga, za ovaj je model cijena objavljena u dolarima: 199 $.

50 dolara jeftiniji Moto G6 Play nudi manje prestižnu završnu obradu te „samo jednu“ kameru straga ali i bateriju od čak 4000 mAh.

Moto E5
Moto E5

Drugi novi model E5 također dolazi u tri izvedbe.

Moto E5 Plus nudi još veći ekran: 6″, te bateriju od okruglo 5000 mAh. Obzirom na slabiji hardver i završnu obradu, cijena je osjetno niža od modela serije G: 169 eura. Standardni model Moto E5 za dvadeset eura manje nudi manji ekran (5,7″) dok će se treća izvedba, Moto E5 Play moći kupiti samo na sjevernoameričkom tržištu.

Svi novi modeli diče se i brzo punjivim baterijama, višenamjenskim skenerima otiska prsta te otpornošću na tekućine (dok se radi o prskanju, a ne uranjanju).

Moto G6 Plus
Moto G6 Plus

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.