Sposobnost kamere jedna je od najpoželjnijih značajki pametnih telefona novijih generacija, a Huawei to dobro zna i prepoznaje potrebe modernih korisnika. Huawei P20 Pro pametni telefon tako ima prvu Leica trostruku kameru na svijetu, a zajedno s P20 modelom, sadrži unaprijeđenu umjetnu inteligenciju koja donosi potpuno novi i inteligentan doživljaj korištenja kamere. Plasiranjem P20 i P20 Pro modela, Huawei je ljestvicu u fotografiji pametnih telefona postavio iznimno visoko.

Potvrda tome su rezultati koje je na svojoj stranici objavio DxO Mark, a riječ je o rang listi mobilnih uređaja s najboljom kamerom gdje su upravo Huawei P20 i P20 Pro osvojili najveći i prvi troznamenkasti rezultat 107 i 109. Huawei P20 Pro uređaju tako je dodijeljena titula „Best Photo Smartphone“.

Preskočivši zasigurno dvije generacije pametnih telefona, Huawei inženjeri i dizajneri krenuli su uz korak zahtjevnim korisnicima ne bi li odgovorili na sve njihove potrebe. U suradnji s kvalitetnim Leica objektivima dizajnirali su kameru s najvećim brojem piksela na pametnom telefonu koji je dostupan na tržištu.

Inspirirani svjetlom i tehnologijom, ovi zapanjujući pametni telefoni dizajnirani su za prave ljubitelje fotografije. P20 Pro predstavlja prvu trostruku Leica kameru na svijetu sa tele-foto objektivom za 3x Optičko te 5x Hibridno zumiranje uz otvore blende f/1.6, f/1.8 i f/2.4 te širokokutni otvor za snimanje sitnih i jasnih detalja. Visoko osjetljivi monokromatski senzor omogućuje lako fotografiranje i u uvjetima lošeg osvjetljenja. Huawei P20 sadrži kameru s dvostrukim objektivima. Inovativne značajke fotografije serije P20 uključuju Master AI koji koristi umjetnu inteligenciju za profesionalno snimanje te HUAWEI AIS, moćnu AI tehnologiju stabilizacije.

Zahvaljujući Kirin 970 procesoru s namjenskim NPU NPU (Jedinica za obradu podataka Umjetne Inteligencije) i EMUI 8.1, oba uređaja automatski identificiraju više od 500 scenarija u 19 kategorija i odabiru načine fotografiranja te postavke fotoaparata za stvaranje nevjerojatnih fotografija. Za potpuno novo iskustvo, oba pametna telefona sadrže i senzor za temperaturu uz širokokutni otvor blende za bolju reprodukciju boja sitnih i jasnih detalja.

Svojim upečatljivim i bezvremenskim estetskim izgledom, Huawei P20 serija dolazi u ekskluzivnim bojama Twilight (ljubičasta) i Pink Gold koje su postignute primjenom nekoliko optičkih slojeva, a osim toga uređaji su dostupni u klasičnim nijansama boja Black i Midnight Blue. Zaslon od 5,8 inča na Huawei P20 uređaju te ekran od 6,1 inča na Huawei P20 Pro uređaju imaju vrlo tanke okvire i impresivne omjere zaslona radi lakšeg pregleda veće količine informacija. Huawei FullView 2.0 zaslon također ima zaobljene rubove radi čega je uređaj udoban za držanje i korištenje.

Zahvaljujući značajkama koje krase Huawei P20 i P20 Pro, ovi pametni telefoni imaju sposobnost zadovoljavanja svih potreba pa čak i najzahtjevnijih korisnika koji traže najbolje mobilno iskustvo.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.