Huawei prevoditelj je novost kreirana u suradnji sa Microsoftom koja će svim korisnicima Huawei pametnih telefona omogućiti lako i brzo prevođenje u bilo kojoj situaciji. AI čipset, kojeg imaju Huawei pametni telefoni, može izvoditi prijevode u stvarnom vremenu bez ikakvog kašnjenja. Upravo to je razlog zašto su Microsoft i Huawei sklopili partnerstvo oko razvoja ove aplikacije.

Radi se o aplikaciji dostupnoj na Androidu, koja vam nudi mogućnost prevođenja teksta, poruka, razgovora, glasovnih snimki i fotografija na više od 50 jezika, a da pritom ne morate imati internetsku vezu. Dva najistaknutija načina prevođenja koje ima ova aplikacija su Real time voice translator i Instant picture translation.

Real time voice translator opcija je sa kojom možete snimiti glas ( izgovaranje rečenica ) koje će vam ova aplikacija prevesti u nekoliko sekundi. Postupak je vrlo jednostavan – morate otvoriti aplikaciju, stisnuti ikonu koja izgleda kao mikrofon, odabrati jezik na koji želite prevesti glasovnu snimku, snimiti glas i aplikacija će vam izgovoriti vašu rečenicu na željenom jeziku.

Instant picture translation omogućuje vam prijevod sadržaja sa bilo koje fotografije. Kao i kod Real time voice translatora, postupak je jednostavan i brz. Sve što korisnik treba napraviti je otvoriti aplikaciju prevoditelja na svom uređaju, a zatim u postavkama preuzeti željeni jezik. Nakon što to učini, treba odabrati ponuđenu ikonu fotoaparat i usmjeriti kameru prema tekstu kojeg želi prevesti. Huawei prevoditelj automatski će ga prevesti na odabrani jezik. Za ovaj postupak objavljen je i video koji objašnjava svaki korak za osposobljavanje aplikacije.

Huawei prevoditelj dostupan je na Huawei Mate 10 pro i na najnovijim Huawei P20 i P20 pro mobilnim uređajima. Tako je Huawei korisnicima omogućeno da, uz uživanje u stvaranju fotografija vrhunske kvalitete, imaju mogućnost komunikacije sa cijelim svijetom.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.