Kako 81% ljudi svoje slobodno vrijeme provodi rješavajući radne zadatke, a više od 50% obavlja privatne stvari na poslu, upotreba uređaja koji može savladati sve izazove takvog načina rada važnija je nego ikad. HP-ove linije donose računala različitih dimenzija koje odgovaraju osobnom stilu pojedinca i zadovoljavaju različite potrebe za performansama.

Računala nove serije HP Elite 1000 namijenjena su poslovnim korisnicima koji žele elegantan dizajn i izdržljivost, vrhunske sigurnosne značajke i alate za suradnju. HP ih predstavlja kao najsigurnija i najfunkcionalnija računala na svijetu, po nezavisnim istraživanjima, a posebice ističe njihove sigurnosne značajke.

HP EliteBook x360 1030 G3
HP EliteBook x360 1030 G3

Tako novi model HP EliteBook x360 1030 prvi na svijetu nudi opciju popravka HP Sure Recover koji automatski pohranjuje sliku iz softverskog sustava u ugrađenu memoriju, čime se osigurava oporavak podataka čak i ako je tvrdi disk izbrisan i nema pristupa internetu.

Taj model, koji se na našem tržištu očekuje već ovog mjeseca, po peteroznamenkastoj cijeni u kunama, najmanje je konvertibilno računalo za poslovne korisnike: “debelo” tek od 15,8 mm i mase već od 1,25 kg, a opremljeno baterijom koja će izdržati do 18 sati rada 4G LTE 8 modemom, te digitalnom olovkom – prvom na svijetu s tehnologijom upozorenja na udaljenost, koja će korisnika upozoriti kad je negdje ostavi. Tu je i dodatni zaslon, prvi te vrste, za vanjsku upotrebu.

HP Elite x2 1013 G3
HP Elite x2 1013 G3

HP Elite x2 1013 G3 (već dostupan na našem tržištu, po cijeni od 9500 kuna naviše) sada ima zaslon od 13 inča postavljen u kućište od 12 inča, što ga čini najmanjim odvojivim računalom za poslovne korisnike na svijetu. Ovaj uređaj osmišljen za mobilne profesionalce prvo je odvojivo računalo i tablet sa zaslonom s integriranom zaštitom od pogleda, s procesorima Intel® Quad Core vPro 12 i 4G Cat9 LTE vezom.

HP EliteBook 1050 G1
HP EliteBook 1050 G1

HP EliteBook 1050 G1 (također već dostupan, po istoj početnoj cijeni) prvo je ultratanko prijenosno računalo za poslovne korisnike s grafičkim procesorom NVIDIA® GeForce® GTX 1050, naprednim performansama s dodatnim šesterojezgrenim procesorom i do 4 TB na SSD disku. Pored dodatne značajke HP Privacy Camera koja služi za zaštitu od neovlaštenog nadzora, ovaj uređaj ima bateriju koja omogućuje do 16 sati rada bez prekida.

HP EliteOne 1000 AiO G2
HP EliteOne 1000 AiO G2

HP EliteOne 1000 AiO G2 (od 7.700 kuna naviše) prvo je „sve u jednom“ računalo za poslovne korisnike sa zakrivljenim zaslonom od 34” s odvojenom grafičkom karticom. Zahvaljujući fleksibilnim dizajnom, prikladan je za recepcije, urede i sobe za sastanke. Idealno je i za konferencijske videopozive, zahvaljujući FHD web kameri koja se uvlači u kućište, ugrađenim tipkama za suradnju, kvalitetnim zvukom i tehnologijom HP Noise Cancellation za izoliranje buke.

HP EliteDisplay S14
EliteDisplay S14 (s EliteBook x360 1030)

HP EliteDisplay S14 prvi je prijenosni zaslon od 14” na svijetu s priključkom USB Type-C koji omogućuje rad na dva zaslona. Osmišljen za korisnike u pokretu, ovaj prijenosni zaslon ima jedan priključak USB Type-C za jednostavno spajanje na bilo koje prijenosno računalo s priključkom USB-C. Očekuje se već ovog mjeseca, po cijeni od 1.400 kuna.

Novi portfelj HP ENVY uređaja donosi novi HP Command Center koji omogućuje optimiziranje performansi sustava, buke ventilatora i temperature pomoću tehnologije CoolSense, kao i ubrzane bežične veze, novi audiosustav Bang&Olufsen. Na odabranim modelima HP Sure View, čitač otiska prstiju i infracrvena kamera jamče dodatnu sigurnost podataka.

HP ENVY 13
HP ENVY 13

Novi model prestižnog prijenosnog računala HP ENVY 13 nudi se u elegantnom metalnom kućištu u zlatnoj ili srebrnoj boji, po početnoj cijeni od 6.700 kuna, a donosi Intel Quad Core procesore 8. generacije, opcionalnu dodatnu grafičku karticu GeForce MX150, bateriju koja jamči do 14 sati rada te sigurnosne značajkama koje uključuju čitač otisaka prstiju i HP Sure View.

HP ENVY x360 13
HP ENVY x360 13

HP ENVY x360 13 prvo je konvertibilno računalo sa zaslonom od 13”, s procesorom AMD Ryzen i grafičkom karticom Radeon Vega. Ovo računalo ima impresivne performanse koje se ističu obradom podataka u više niti, snažnom integriranom grafičkom karticom. Tu je i HP Sure View te baterija koja omogućuje do 11 sati rada. Već je dostupan na našem tržištu, po početnoj cijeni od 6.000 kuna.

HP ENVY x360 15
HP ENVY x360 15

700 kuna skuplji HP ENVY x360 15 namijenjen je korisnicima koji traže kreativniji pristup putem dodirnog zaslona koji podržava upotrebu olovke. Dostupan je s Intelovim ili AMD-ovim procesorima, naprednim opcijama pohrane uključujući Intel Optane memoriju, te sa 4K zaslonom i dodatnom značajkom HP Sure View. Uza sve to, nudi do 12 sati i 45 minuta rada, a kao i sva prijenosna i konvertibilna računala ENVY ima značajku HP Fast Charge koja omogućuje punjenje uređaja do 50% za 45 minuta.

HP ENVY 17
HP ENVY 17

Prijenosno računalo HP ENVY 17 je laptop dovoljno snažan da može zamijeniti stolno računalo, a osmišljen je za svakodnevno stvaranje sadržaja. Zahvaljujući moćnim Intel Quad-Core procesorima 8. generacije, odvojenom grafičkom karticom NVIDIA GeForce MX 150, opcijama koje uključuju Intel Optane memoriju i 4K zaslonom od 17 inča, prijenosno računalo ENVY 17 može se nositi sa najzahtjevnijm aplikacijama za stvaranje sadržaja i zabavu. I HP ENVY 17 je već dostupan na našem tržištu, po početnoj cijeni od 7.700 kuna.

HP ENVY AIO 34
HP ENVY AIO 34

HP ENVY AIO 34 najšire je „sve u jednom“ računalo sa zakrivljenim zaslonom na svijetu, kao i prvo takvo računalo koje podržava Amazonovu uslugu Alexa koja pruža jednostavnost glasovne interakcije i vizualnog prikaza. Atraktivnost mu daje i dizajn, s tamnosivim premazom s teksturom drveta na bazi i sa stražnje strane uređaja. Sposoban je i za zahtjevnije kreativne zadatke, s odvojenom grafičkom karticom NVIDIA GeForce GTX 1050. Novi HP Audio Stream omogućuje slušanje omiljenih pjesama sa smartfona preko zvučnika računala HP ENVY pomoću Bluetooth tehnologije. Značajka bežičnog punjenja ove generacije ugrađena u bazu triput je snažnija od prethodne generacije, a računalo pruža dodatnu sigurnost s kamerom koja se uvlači u kućište za privatnost. Ovo računalo se na našem tržištu očekuje kasnije tijekom godine, a verzija s 28” ravnim ekranom je već dostupna po početnoj cijeni od 10.000 kuna.

HP ENVY Desktop
HP ENVY Desktop

Već je dostupno i stolno računalo HP ENVY (od 6.500 kuna naviše) izrađeno s modernim minimalističkim detaljima, uključujući zaobljene kutove rezane dijamantom i uzdužno brušene detalje. Ovaj uređaj ima Intel Core višejezgrene procesore 8. generacije, dodatni grafički procesor NVIDIA GeForce GTX 1080 i dodatnu Intel Optane memoriju za brži odaziv sustava i pohranu velikog kapaciteta.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.