Tvrtka HP Inc. predstavila je najsnažnije radne stanice na svijetu namijenjene široj primjeni za produkt-dizajnere, arhitekte, profesionalce u kreativnim industrijama, proizvođače originalne opreme, nastavnike i djelatnike koji rade uredske poslove ili u financijskom sektoru.

Nove HP-ove radne stanice za široku primjenu, HP Z2 Mini, HP Z2 Small Form Factor i HP Z2 Tower, kao i novo izdanje radne stanice  HP EliteDesk 800, nude nove sigurnosne značajke kao što su prvi i jedini BIOS s mogućnošću samooporavka te jedinstvenu značajku HP Endpoint Security Controller. Tu su i napredna sigurnosna rješenja s hardverskom podrškom, uključujući HP Sure Start 4. generacije i HP Sure Run koje omogućuju nastavak rada ključnih procesa, čak i kad ih zlonamjerni softver nastoji zaustaviti. Osim toga, HP-ov komplet Manageability Kit druge generacije omogućuje jednostavno upravljanje većim brojem uređaja.

Sve navedene radne stanice Z2 biti će dostupne na hrvatskom tržištu u kolovozu, po početnoj cijeni od oko 8000 kuna, koja vrijedi i za radne stanice HP EliteDesk 800.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.