LC-Modal nova je komponenta otvorenog koda koju su stručnjaci Libusoft Cicoma napravili za potrebe vlastitog web frameworka, te ga stavili na raspolaganje ogromnoj zajednici programera diljem svijeta.

Radi se o još jednoj Angular komponenti koja omogućava rad s prozorima unutar stranice web preglednika. Rješenje podržava promjenu veličine prozora, pomicanje prozora, te maksimiziranje i povratak na raniju veličinu prozora.

U samo tri dana, koliko je LC-Modal dostupan na NPM-u, najvećem svjetskom registru softvera i centralnom mjestu za JavaScript, već je preuzet više od sto puta. Dostupan je i na GitHub repozitoriju, ovdje.

Demo LC-Modala možete pogledati ovdje.

Ovo nije prvi put da zagrebačka tvrtka Libusoft Cicom velikodušno stavlja na raspolaganje svoj softver ogromnoj zajednici programera diljem svijeta: u ožujku je DatePicker, softverska komponenta otvorenog koda za odabir datuma i vremena na internetu, izazvala entuzijastičan interes svjetskih programera.

Libusoft Cicom već 26 godina razvija vlastita softverska rješenja za informatizaciju procesa poslovanja. S više od 130 zaposlenika i gotovo 1000 korisnika, danas je jedna od vodećih domaćih IT tvrtki. LC je, između ostalog, predvodnik digitalne transformacije gradova. U svim je hrvatskim „pametnim“ gradovima barem jedno informatičko rješenje iz LC-a.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.