Od početka kolovoza na hrvatskom su tržištu dostupna tri nova mobitela namijenjena osobama koje uživaju u zabavi i udobnosti, objavljeno je danas iz Huaweija. Riječ je o modelima Honor 7S, Honor 7C i Honor 7A.

Najjeftiniji Honor 7S nudi nekoliko osobina koje inače ne susrećemo u mobitelima ove cijene: za manje od 900 kuna nudi ekran pomodnog formata 16:9 (veličine 5,45“, razlučivosti 1440*720), snažne kamere (12 straga, 5 sprijeda – a svaka ima svoju LED bljeskalicu) i pametno upravljanje baterijom (koju – obzirom na kapacitet od 3.020 mAh – nećete tako lako isprazniti ni uz „blesavo“ korištenje).

Posebnost ovog mobitela je i funkcija Loud Voice Call: snažan prijemnik osigurava glasan zvuk koji osigurava da se pozivi čuju glasno i jasno u bilo kojem bučnom okruženju.

Jači model Honor 7C za 1.599 kuna nudi dvostruku stražnju kameru (13+2 MP), kao i jaču sprijeda (8 MP). Tu je i otključavanje telefona prepoznavanjem lica (Face Unlock), a sve skupa je u elegantno vitkom kućištu od 7,8 mm.

Treći model Honor 7A po performansama i karakteristikama pripada zlatnoj sredini između dva opisana modela, a takav mu je i cijena: 1.099 odnosno 1.199 kuna (32/3 odnosno 16/2 GB.
Svi su modeli dostupni u tri boje: zlatnoj, plavoj i crnoj.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.