Proizvođač rješenja za virtualizaciju, upravljanje i optimizaciju IT infrastrukture VMware održat će 27. rujna u Hotelu Aristos u Buzinu godišnju konferenciju VMware vFORUM 2018, namijenjenu domaćoj poslovnoj i ICT zajednici. U sklopu konferencije, VMware će proslaviti i 20 godina uspješnog poslovanja.

Konferenciju pod motom Transformation In Action otvorit će Martin Niemer, direktor VMwarea za savjetodavne usluge za Srednju Europu, Bliski istok i Afriku te Martin Obradović, prvi čovjek VMwarea za Adriatik regiju. Uz njih će na konferenciji govoriti i Tomislav Lukačević koji će prezentirati hibridni oblak nastao spajanjem rješenja VMwarea i HPE-a, Sasho Tasevski iz DellEMCa s prezentacijom o integracijskim točkama između DellEMCevih i VMwareovih rješenja te Tomislav Loparić kao predstavnik tvrtke VEEAM, koji će predstaviti rješenja za stalnu dostupnost najnovije generacije.

VMware vFORUM 2018 cjelodnevna je konferencija inovacija i digitalnih transformacija u sklopu koje će se, kroz prezentacije vrhunskih stručnjaka i brojne studije slučajeva, predstaviti noviteti i najvažniji trendovi u poslovanju i IT sektoru. Prezentacije na temu virtualizacije mreže i cloud managementa samo su neke od tema o kojima će biti riječ na događanju, a svoje studije slučajeva predstaviti će Atlantic Grupa, Tubla, Hrvatska narodna banka te mnogi drugi.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.