GoPro je predstavio najnoviju u nizu akcijskih digitalnih videokamera HERO, a kupcima su na izboru čak tri varijante. Glavna značajka svih je, naglašava proizvođač, stabilizacija poput one postignute s gimbalom.

Proizvođač mudro šuti o tome kako mu je ovaj tehnološki pothvat uopće pošao za rukom, no pretpostavljamo da se radi o kombinaciji senzora i elektroničke stabilizacije slike.

Najskuplja verzija Black koja, očekivano, pruža mogućnost streamanja, snimanja putem vanjskog mikrofona, izmjenjivu bateriju i konačno – nekoliko atraktivnih razlučivosti snimanja – u SAD-u košta 399,99 dolara plus poštarina.

Na raspolaganju su, naravno, nešto slabije srebrne i bijele verzije uređaja koje pored smanjenih performansi dolaze i sa smanjenom cijenom. Kamera srednje klase, srebrni HERO7, će vas unazaditi za 299,99 dolara, dok najjeftiniji HERO7 košta ‘svega’ 199,99 dolara.

Sva tri uređaja otporna su na vodu sve do deset metara dubine bez dodavanja kućišta, mogu snimati u vertikalnom modu i kompatibilne su sa većinom dodataka prisutnih na dosadašnjim generacijama uređaja

Za više informacija o kamerama posjetite službene stranice GoProa.

2 Komentari

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.