Cijene iz podnaslova su definitivno dobra vijest, ali najprije da objasnimo kvaku: vrijede u kombinaciji s Iskon.Mobile tarifom.

Iskon je svoju mobilnu tarifu predstavio prije nešto više od godinu dana, a nakon što joj je cijena trajno snižena na 100 kuna mjesečno – postala je pravi hit. „Broj korisnika koji odabiru Iskon.Mobile tarifu je premašio sva naša očekivanja ove godine. Razlog je jednostavan: za 100 kuna mjesečno Iskonovac dobiva 8 GB podatkovnog prometa i 2000 jedinica za razgovore i SMS nakon što se poveže s još 1 ili 2 SIM-ice. Tu je pogodnost iskoristilo čak 70% naših Iskon.Mobile korisnika“, pojašnjavaju u Iskonu.

Novu kampanju predstavlja glumica Nina Violić, koja obećava „cijene preko veze“:

Na početku smo objasnili kvaku, a slijede dobre vijesti. Prva je da posebne cijene „kao preko veze“ vrijede za bilo koju kombinaciju (Internet, TV, telefon…), uključujući one bez mobilnog telefona (premda je uz njega uz kombinaciji – najpovoljnije). Cijene raznoraznih paketa se mogu provjeriti ovdje (gdje usput možete provjeriti koja je najbrža veza dostupna na vašoj adresi; to je bitno jer su cijene iste i za najbržu vezu) ili preko Facebooka ili besplatnog broja 0800 1000.

Najatraktivnija mogućnost je da vam se Nina Violić osobno javi na broj 099/505-2828.

I na koncu, Nina će osim korisnih savjeta ponuditi i pokoji dobar vic o Iskonovcima…

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.