Samo nekoliko tjedana nakon otvorenja prvog Mi Storea u Londonu, četvrti najveći svjetski proizvođač mobitela, Xiaomi, otvorit će vrata svog prvog Mi Storea u Hrvatskoj.

U prvoj polovici prosinca trgovina u sklopu zagrebačkog Arena shopping centra, ponudit će najnovije modele smartfona kao što su Mi 8 Pro, Mi 8 Lite i Redmi Note 6 Pro, kao i druge proizvode kojima je Xiaomi stekao kultni status među ljubiteljima visoke tehnologije: slušalice za smartfone, mobilne USB punjače i auto punjače, robotske usisavače, električne četkice za zube i druge gadgete.

Za otvorenje drugog Mi Storea u ovom dijelu Europe te prvog u Hrvatskoj zaslužna je tvrtka Bijelić Co, ovlašteni distributer Xiaomi proizvoda za Hrvatsku, Austriju, Srbiju, Sloveniju i Crnu Goru, koja je u svibnju ove godine otvorila prvi Mi Store u Austriji.

Xiaomi je već u trećem kvartalu ove godine ostvario svoj godišnji cilj isporuke od 100 milijuna uređaja i to ponajviše zahvaljujući seriji Mi 8 uređaja koji će biti dostupni i u sklopu hrvatskog Mi Storea. Xiaomi čvrsto drži četvrtu poziciju među svjetskim proizvođačima smartfona, uz porast isporuke od 21,2% te rastom tržišnog udjela od 2,2%.

Inače, Xiaomi je poznat po atraktivnim akcijama prilikom otvaranja službenih trgovina, a novosti se mogu pratiti na službenoj web, kao i na Facebook stranici.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.