Nokijin novi model, kojeg smo predstavili prilikom svjetske premijere početkom listopada, od danas se može kupiti i u našim krajevima. Model sa 4/64 GB memorije košta 2999 kuna.

Kako smo naglasili, to je model srednje klase koji donosi nekoliko osobina kakve smo dosad susretali samo kod znatno skupljih modela. Najatraktivnije osobine su mu vezane uz zaslon i kameru.

Nokia 7.1

Nokia 7.1. je prva Nokia s PureDisplay tehnologijom zaslona koja podržava HDR kvalitetu prikaza. Uz YouTube koji danas podržava HDR sadržaj, baš kao i Netflix i Amazon Prime, doživljaj gledanja videa se podiže se na višu razinu uz veći kontrast i kristalnu čistoću, otkrivajući detalje i kada se gleda u svjetlijim ili tamnijim uvjetima, uz vrlo izražajne boje. Zaslon podržava HDR10, što podiže kontrast (1.000.000:1 dinamički raspon kontrasta) uz veću jasnoću.

Nokia 7.1. ima vrlo osjetljive 12MP/5MP kamere sa ZEISS optikom i dvije faze detekcije koje jamče super precizni auto fokus i visokokvalitetne snimke bez obzira na uvjete osvjetljenja. Kamere podržavaju HDR snimanje.

Uz dizajn, koji obećava premium materijale (dvostruko anodiziran aluminij) i vrhunsku izradu, Nokia ističe i softver: Android One, koji jamči tri godine redovitih mjesečnih ažuriranja, uključujući sigurnosne zakrpe.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.