Najlakši 4K LCOS projektor na svijetu 4K5020Z i LX-MH502Z mase samo 9,3 kg nude cijeli niz mogućnosti projiciranja, osobito kod primjene u malim ili neobičnim okruženjima. 4K5020Z je opremljen motoriziranim objektivom koji pojednostavnjuje planiranje, dok laserska dioda i izvor svjetla od žutog fosfora kod oba projektora omogućuju upotrebu u bilo kojem usmjerenju u rasponu 360°. Uz to, moguće je projiciranje u okomitom (portretnom) usmjerenju za primjene u svijetu digitalnih natpisa.

4K5020Z (na uvodnoj slici) koristi Canonov nedavno predstavljeni okvir za jednostavno povezivanje posebnim utorima te je kompatibilan sa sedam Canonovih objektiva. 4K5020Z je Canonov najsvestraniji model dosad koji nudi upotrebu cijelog niza objektiva sa samo jednim projektorom: od specijalnog 4K objektiva RS-SL07RST do ultraširokih i ultradugih zum objektiva. Dodatnu stabilnost omogućuje i mehanizam povezivanja i zaključavanja posebnim utorima, bez opruge, koji se inače koristi kod Canonovih profesionalnih objektiva za televizijske kamere i nudi precizne rezultate.

LX-MH502Z (na gornjoj slici) prvi put kod Canona koristi revolucionarnu tehnologiju pomicanja piksela za stvaranje 4K UHD razlučivosti 3840*2160 uz minimalne financijske i tehnološke zahtjeve. Oba modela nude oštru sliku, jasan tekst i glatku grafiku, a opremljeni su dvama HDMI ulazima, nudeći 4K/60p preko jednog HDMI kabela, ali i HDR i 4K – obje razlučivosti pri 60p i 30p.

Uz upotrebu izvora svjetla s plavom laserskom diodom i kotača od žutog fosfora novi projektori proizvode 5000 lumena i nude moćnu projekciju sa živim bojama i detaljima čak i u dobro osvijetljenim prostorima. Brojne postavke slike nude preciznu reprodukciju sadržaja, uključujući DICOM simulator koji nudi oštre sive tonove radi prikaza medicinskih rendgenskih snimaka. Širok gamut boja projektora LX-MH502Z postignut kroz implementaciju novog kotača boja koji pokriva sRGB i omogućuje vjernu reprodukciju boja za sve vrste medija.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.