Nakon otvorenja Mi Storea, specijalizirane trgovine Xiaomi proizvoda u Beču u svibnju, specijalizirana Xiaomi trgovina otvorena je i u Zagrebu, na prvom katu Arena Centra.

Najbolje vrijeme za posjetu novoj trgovini je subota, 22. prosinca 2018., u 10 sati, kada kreće vrlo atraktivna akcija: u prvih 11 minuta od otvorenja uz 1 kupljeni proizvod drugi ćete dobiti gratis! A ako ne uspijete probiti se na vrijeme – opet vas čeka akcija: slijedećih 100 minuta uz 2 kupljena proizvoda treći dobivate gratis. Akcije se nastavljaju kroz cijelu subotu, i nakon prvih 111 minuta.

Kako su nam rekli predstavnici tvrtke Bijelić Co, ovlaštenog distributera Xiaomi proizvoda za Austriju, Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju i Crnu Goru, prilikom otvaranja prvog službenog Mi Storea u regiji, u Beču, sakupilo se više od 1500 ljudi.

Zagreb tako dobiva drugi Mi Store u regiji, i to samo nekoliko mjeseci nakon otvaranja Mi Storea u Londonu. U njemu će se, osim smartfona (Mi 8 Pro, Mi 8 Lite, Redmi Note 6 Pro…) i opreme za njih, moći kupiti i robot usisavači, električne četkice za zube, Mi Band narukvice, pametni satovi Amazfit Pace i Bit, Robot Builder i Mi Scooter… Više od stotinu proizvoda!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.