Acer je na sajmu CES 2019 predstavio novi model prijenosnika Swift 7 koji opet ruši rekorde. Ovaj put, radi se o okviru oko 14″ zaslona: on zauzima čak 92% površine – imate dojam kao da ga niti nema.

Zanimljivo je da novi model nije i rekordno tanak: stari je model u struku mjerio 8,98 milimetara, no i ovaj je tanji od centimetra (9,95 mm). No zato je još i lakši: teži 890 grama.

Tako tanak, ne treba ni ventilator, pa je tih, a baterija će mu izdržati deset sati rada. Pogoni ga Core osme generacije, i7-8500Y, a tu je i Wi-Fi pete generacije s 2×2 MU-MIMO tehnologijom.

Za kameru nije bilo mjesta u tako tankom okviru oko zaslona, pa kamera na pritisak iskače iz tipkovnice i rotira se za 65 stupnjeva.

Acer Swift 7 na europsko tržište stiže u travnju po početnoj cijeni od 1.799 eura.

U travnju stiže i novi Chromebook 315 s AMD-ovim procesorom (349 eura), o kojem smo već pisali, a još ranije izaći će i prestižni prijenosnik za gejmere Predator Triton 900 sa 17″ 4K konvertibilnim dodirnim zaslonom (4.199 eura!) te tanji, lakši i mobilniji Triton 500 sa zakretnim ekranom, koji će se moći kupiti već od slijedećeg mjeseca za okruglih dvije tisuće eura.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.