Nakon predstavljanja na CES-u, kada smo ga opširno predstavili, udarni model Honora predstavljen je i u Parizu, za europsko tržište.

Objavljena je i cijena te dobavljivost na hrvatskom tržištu: kod nas će se moći kupiti od 1. veljače, po cijeni od 4.799 kuna za verziju sa 6 GB RAM-a i 128 GB ROM-a, dok će jača verzija sa 8/265 GB koštati 5.399 kuna. U Honoru (koji je, podsjećamo Huaweijev brend) napominju da je riječ o preporučenim cijenama, dok točne cijene mogu varirati, ovisno o prodajnim mjestima.

View 20 će se nuditi u četiri boje: crnoj (midnight black), plavoj (sapphire blue), te moschino plavoj (phantom blue) i crvenoj (phantom red).

Istodobno, predstavljen je i prvi ‘pametni’ sat pod brendom Honor, no nije objavljena njegova dostupnost i cijena u Hrvatskoj. Honor Watch Magic se već može kupiti u nekim zapadnoeuropskim državama za 179 eura, a glavni su mu aduti zgodno, vitko i lagano tijelo, 1,2″ AMOLED, GPS i baterija koju je dovoljno napuniti jednom tjedno, a za 10 minuta će se napuniti dovoljno da izdrži cijeli dan.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.