Razbijeni mobitel? Kome se nije to dogodilo? Kolikogod pazili i čuvali svoj mobitel – kao naše najveće blago – servisi su puni razbijenih mobitela. Kolikogod to skupo bilo!

Jedino rješenje je obući ga u oklop – a jedini uvjet je napraviti to prije nego što se to dogodi.

Nismo slučajno upotrijebili izraz oklop umjesto uobičajenih izraza košuljica ili maska. Jer, Tough Armor doista opravdava svoj naziv. Iz dva razloga, prvo ovo Tough se odnosi na standard američke vojske MIL-STD 810G-516.6 koji propisuje i potvrđuje da će vam predmet zaštićen tim standardom izdržati najopakije izazove, čak i pad s visine od dva metra na tvrdi beton.

A ono drugo, Armor, opravdano je time što „košuljica“ štiti ne samo kućište nego i ekran i kamere – najosjetljivije dijelove, a ujedno i najskuplje za popravak. „Trik“ je u tome što Tough Armor viri ispred zaslona i objektiva – samo milimetar i pol, tako da možete koristiti mobitel najnormalnije, ali dovoljno da u slučaju pada ili udarca oklop preuzme efekte udarca – a ne osjetljivo staklo.

Tough Armor je izrađen od kombinacije TPU-a (termoplastičnog poliuterana) i polikarbonata tako da pruži maksimalnu zaštitu ne samo od udaraca nego i od ogrebotina, a unutar njega su zračni jastuci koji ublažavaju posljedice pada ili udarca.

Naravno, Armor je izrezan tako da omogući lagan pristup zaslonu, kameri, tipkama i priključcima, a u njemu je i nožica koja služi kao stalak: ako želite pogledati neki filmić ili nekome pokazati slide-show fotografija, možete to efektno učiniti.

Spigen Tough Armor

Oklop je proizvod kalifornijske tvrtke Spigen, koja je već dva desetljeća jedan od vodećih svjetskih proizvođača u svojoj branši – a zahvaljujući svom uspjehu i ugledu, može ih ponuditi po cijeni tek malko višoj od dalekoistočnih no name proizvoda.

Tough Armor je raspoloživ za iPhone 5(i 5S/SE)/7/XR/Xs Max, Samsung Galaxy S8/S9 (Plus), S7 Edge, Galaxy Note 8 i 9 te LG G6. Cijelu ponudu možete pronaći ovdje, na stranicama web trgovine Top izbor koja nudi veliki izbor maski za mobitele.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.