Motorola je danas službeno predstavila sedmu generaciju svojih mobitela serije G. Riječ je o četiri modela, koji su najavljeni za europsko tržište već ovog mjeseca.

Novosti u odnosu na lanjski G6 su brojne. Proizvođač ranije poznat kao Motorola (brend je sada u vlasništvu kineskog Lenova, a svoje mobitele ne brendira kao Motorole, već samo Moto) izdvaja četiri poboljšanja: bolje kamere, dulji rad na baterije, jače procesore i veće ekrane. Mi bismo dodali: i bolji dizajn, ali i višu cijenu – svi ti krupni noviteti morali su dovesti do poskupljenja…

Najjači model moto g7 plus koštat će 299 eura. Spomenuta poboljšanja uključuju 6,2″ ekran, jaču bateriju od 27 W (koja će se za 15 minuta dovoljno napuniti da izdrži 12 sati) i dvostruku kameru straga, od ukupno 15 megapiksela, s optičkom stabilizacijom. Tu je i Snapdragon 636 koji ubrzava kameru, igre i sve ostalo.

„Standardni“ moto g7 ima malčice manji ekran (6,2″), slabiji procesor i kameru, ali identičnu cijenu od 299 – ali ne eura nego dolara (samo za najjači model objavljena je cijena u eurima, ali svi dolaze na europsko tržište istodobno, polovicom veljače).

Moto G7 Power
Moto G7 Power

Pedeset dolara manje – 249 $ – trebat će izdvojiti za moto g7 power kojem je glavni adut baterija od 5000 mAh, koja jamči 60 sati rada čak i ako ga najintenzivnije koristite, a još 50$ manje košta moto g7 play koji gejmerima obećava 60% jače performanse.

https://www.youtube.com/watch?v=3o2lR8WkKpo

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.