Branislav Vujović, osnivač i predsjednik tvrtke New Frontier Group te gostujući predavač na IEDC-Poslovnoj školi Bled na nadolazećem će Digital Takeoveru kojeg organizira 24sata održat će predavanje na temu Digital Business Models and Value u kojem će otkriti zašto je važno razumjeti promjene u digitalnoj ekonomiji, kako ih iskoristiti te koji su njeni osnovni elementi.

Vujović će govoriti i o tome koje od spomenutih elemenata naše kompanije već posjeduju i mogle bi ih iskoristiti za kreiranje vrijednosti u digitalnoj ekonomiji. Objasnit će publici i što je pravi put za inoviranje te kako unaprijediti i prilagoditi sve elemente poslovnog modela promjenama koje donosi digitalna ekonomija, a vezano za to i o najčešćim preprekama koje vode neostvarivanju planiranog rezultata prilikom digitalne transformacije. Stavit će poseban naglasak na određene industrijske grane za koje je neophodno shvatiti kako je promjena iz industrijskih u digitalne ili hibridne poslovne modele danas imperativ, ali je imperativ i za biznis u cijelosti.

Prije osnivanja New Frontier Group, Vujović je bio na funkciji višeg potpredsjednika tvrtke Computer Associates (CA),  te kasnije kao regionalni menadžer u kompaniji EMC. Njegova tvrtka danas ima preko 2400 visoko kvalificiranih zaposlenika u 15 zemalja diljem svijeta, a u Srednjoj i Istočnoj Europi slovi za lidera u smislu pomaganja poduzećima da iskoriste mogućnosti digitalne ekonomije za gospodarski rast. New Frontier Group je prošle godine Jadranski Beyonde savez 4.0 u Ljubljani dodijelio nagradu za najbolju regionalnu tvrtku u sferi digitalne transformacije. Vujović je u ulozi predsjednika te brzorastuće firme usmjeren na inovacije, digitalnu transformaciju, strategiju spajanja i preuzimanja te odnosu s investitorima, a svoje bogato iskustvo u digitalnom poslovanju predstavit će na najvećoj regionalnoj digitalnoj konferenciju, Digital Takeoveru, 12. ožujka u zagrebačkom Cinestaru Branimir centra.

dr. Nenad Filipović
dr. Nenad Filipović

Ekskluzivni edukacijski partner konferencije je IEDC-Poslovna škola Bled, a na njoj će predavati još jedan stručnjak s te ugledne edukacijske ustanove, jedne od vodećih međunarodnih institucija takve vrste u Europi te jedne od najuglednijih poslovnih škola na svijetu. To je dr. Nenad Filipović, koji će održati predavanje na temu Mitovi digitalne transformacije u kojem će se osvrnuti na uvriježene stereotipe o promjenama koje u poslovanju donosi digitalna tehnologija te pokazati što se skriva iza njih. Ilustrirat će ključne dileme s kojima se susreće menedžment poduzeća u našoj regiji te izazove prenošenja svjetskih iskustava u naše okruženje. U svojoj će prezentaciji postaviti ključna pitanja na koja moramo odgovoriti ukoliko želimo u svojem poduzeću iskoristiti digitalnu tehnologiju za pridobivanje konkurentne prednosti.

Ovogodišnja konferencija donosi bogati program s renomiranim domaćim i internacionalnim stručnjacima i liderima digitalne transformacije te prezentira širu sliku digitalne transformacije i najnovije trendove. Poseban fokus konferencije stavljen je na edukaciju, inspirativne primjere i uspješna konkretna rješenja za razvoj kompanija koje se digitalnom preobrazbom mogu u punom kapacitetu tržišno pozicionirati te biti efikasni u postupku i efektivni u rezultatu. Digital Takeover nastavlja svoj vodeći status jedinstvenog projekta u regiji, a posjetitelje očekuje bogat cjelodnevni program uz niz predavanja, panel diskusija i interaktivnih inovativnih formata.

Konferencija Digital Takeover održava se 12. ožujka u Cinestaru Branimir Centra Zagreb. Sve novosti vezane uz konferenciju pratite na službenoj stranici i Facebooku.

Svoje mjesto na konferenciji možete osigurati kotizacijom čija cijena iznosi 2.400 kn do 3. ožujka, a last minute 2.800 kn.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.