Oppo je još jedan u nizu smartfon brendova koji su ovih dana najavili 5G pametni telefon. Na sajmu MWC iz te su kompanije najavili da će njihov 5G mobitel biti lansiran u sljedećem kvartalu, a za sada još nije otkriveno ime tog modela.

No, Oppo se hvali jakim specifikacijama tog uređaja: koristit će Qualcommov čipset Snapdragon 855 i X50 modem, a prvo bi trebao biti dostupan na sljedećim mrežama: Swisscom (Švicarska), Telstra i Optus (Australija) i Singtel (Singapur).

Oppo je u Barceloni najavio još jedan jaki mobitel koji planiraju lansirati kasnije ove godine. Ni ovom modelu još nije poznato ime, ali trebao bi imati moćnu 48 MP kameru s tri objektiva na stražnjoj strani (širokokutni, ultra-široki i telefoto). Najavljeno je da će imati deseterostruki lossless zum – to bi trebalo značiti da će fotografije zadržavati kvalitetu sitnih detalja i oštrinu i kod ekstremnih zumiranja, što je inače problem za sve mobitele zbog malih dimenzija objektiva. Oppo tome namjerava doskočiti ugrađivanjem debljeg modula za kameru – od 6,76 milimetara kako bi telefoto leća mogla primiti više svjetla.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.