Organizacijski tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 25. i 26. svibnja, i koja se po prvi put organizira u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, otvorio je prijave za Spark.me 2019 startup natjecanje. Pobjednička ekipa će dobiti priliku da predstavi svoj projekt vodećim svjetskim investitorima i medijima u TechCrunch Disrupt Aleji poduzetnika u San Franciscu.

Spark.me startup natjecanje teži da okupi timove iz cijele regije, te da im kroz program konferencije i sudjelovanje u natjecanju omogući da svoje projekte predstave ostatku svijeta. Dosadašnji pobjednici Spark.me startup natjecanja su Top Digital Agency (2018. – na donjoj slici), Couch Coach (2017.), dryTools (2016.), COPRIX media (2015.), FishingBooker (2014.) i TruckTrack (2013.). Učešće u Spark.me startup natjecanju je otvoreno za sve startupove koji su osnovani nakon 1. 9. 2017. godine (bez obzira na to jesu li formalno registrirani kao poduzeće ili ne), i koji su do sada primili investicije u ukupnom iznosu manjem od 2,5 milijuna dolara.

Pobjednici lanjskog natjecanja

Sve što je potrebno da zainteresirani startupovi naprave kako bi se prijavili za Spark.me startup natjecanje jest da popune prijavni obrazac na adresi http://spark.me/startups/, nakon čega će proći kroz prvi krug selekcije. Rok za prijavu je 15. 4. 2019. godine. Spisak 10 najboljih startupova, koji su prošli prvi krug selekcije i koji će imati priliku da se predstave međunarodnom žiriju na Spark.me konferenciji, biće objavljen 22. 4., na službenom web siteu konferencije.

Pobjednički startup će dobiti priliku da ostvari svoj san i da, od 2. do 4. listopada., u San Franciscu, predstavi svoju ideju investitorima iz cijelog svijeta – dobit će dvije povratne avionske karte do San Francisca, hotelski smještaj za tri dana za dvije osobe, dvije karte za konferenciju TechCrunch Disrupt San Francisco 2019 i zakupljen štand u TechCrunch Disrupt “Aleji poduzetnika”.

Konferenciju TechCrunch Disrupt posjeti više od 10.000 ljudi i 400 medija, dok je „Aleja poduzetnika“ izložbeni prostor koji okupi preko 1.200 startupova, koje posjećuju vodeći američki i svjetski investitori, mediji, kao i opća javnost. Ova nagrada predstavlja jednu od najboljih prilika da se poslovna ideja predstavi potencijalnim investitorima i da se stupi u kontakt sa ljudima koji vam mogu pomoći da pretvorite svoj projekat u ostvarenje sna, odnosno uspješan posao.

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena dva ovogodišnja govornika – to su su Anab Jain(TED govornica, dizajnerka, filmska producentica i suosnivačica Superflux, svjetski priznate kompanije koja inovacijama iz oblasti dizajna i tehnologije pokušava da nam približi svijet budućnosti) i Jeremiah Owyang (suosnivač Kaleido Insights i svjetski autoritet za razvoj programa koji pospješuju inovativnost korporacija). U slijedećem razdoblju će biti objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

Karte za konferenciju Spark.me 2019 se mogu kupiti na službenoj web adresi konferencije – www.spark.me. Cijena karte je 300 €, ali zainteresirani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 150 € do 14. ožujka. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske ulaznice koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50 €. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (25.-26. 5.), startup natjecanju (25-26. 5.), ručak na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (25. 5.). Cijena karte ne uključuje troškove prijevoza i smještaja. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Spark.me, jedna od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 25. i 26. 5., organizira se u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, jednom od najvećih auditorijuma u Crnoj Gori. Ovo je prvi put da će se Spark.me održati u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju. Organizator Spark.me je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena – .ME, koja od 2013. godine organizira konferenciju jednom godišnje. Spark.me nudi priliku sudionicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa preko 580 sudionika konferencije iz 28 država širom svijeta, među kojima će naći lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketingaše, startupove i ljude željne znanja.

Za više informacija o Spark.me 2019 posjetite službenu web stranicu konferencije na adresi www.spark.me, Facebook stranicu www.facebook.com/sparkdotme, Twitter www.twitter.com/sparkdotme i Instagram www.instagram.com/sparkdotme/.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.