Organizacijski tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 25. i 26. svibnja, i koja se po prvi put organizira u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, otvorio prijave za takmičenje za službene blogere konferencije. Bitno je napomenuti da blogeri nisu ograničeni samo na tekstualni format, već mogu koristiti i zvučne (podcast) i video (vlog) zapise.

Sve što je potrebno da bi se bloger prijavio za takmičenje je da napiše blog post, objavi vlog ili podcast na temu Zašto želim da učestvujem na Spark.me 2019 konferenciji, da ga podijeli na društvenim mrežama uz hashtag #SparkMe, tagira službenu stranicu/račun Spark.me konferencije i da popuni prijavu na adresi spark.me/ambassadors/. Rok za prijavu je 19. travnja. Spisak odabranih službenih blogera biće objavljen 26. 4. na sajtu Spark.me konferencije.

Službeni bloger dobiva besplatnu kartu za oba dana konferencije, četiri noćenja u jednokrevetnoj sobi u hotelu sa četiri zvjezdice „Magnolija“ u Tivtu, kao i krstarenje Bokom Kotorskom koje se organizira za predavače i partnere Spark.me konferencije. Obaveza službenog blogera je da objavi jedan blog post (vlog ili podkast) na temu Spark.me konferencije do 17. svibnja, da aktivno izvještava u toku konferencije na društvenim medijima, da objavi jedan blog post nakon konferencije (do 31. maja) i da objavi jedan blog post do 7 dana nakon što počne prodaja promotivnih karata za konferenciju Spark.me 2020.

Više detalja o Spark.me konferenciji pročitajte na našoj ranijoj najavi ili posjetite službenu web stranicu konferencije na adresi spark.me, Facebook stranicu, Twitter ili Instagram konferencije.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.