Samsung je danas službeno predstavio svoj novi smartfon A serije: Galaxy A70. Preciznije bi bilo reći: predstavio ga je djelomično – jer, sve detalje, uključujući cijenu i datum izlaska na tržište, doznat ćemo tek na Galaxy Eventu koji će biti održan 10. travnja (paralelno u Europi, Americi i Aziji).

Glavni adut novog mobitela je ekran tipa Super AMOLED (Infinity-U), formata 20:9 i veličine 6,7″ (za usporedbu, veći je nego onaj na Galaxyju S10 ili S10+; samo u nas nedostupna 5G varijanta ima toliki ekran). Pogled plijeni i efekt prizme, koji mijenja boju kućišta (crnog, bijelog, plavog ili koraljnog) prema osvjetljenju i odrazima.

Samsung Galaxy A70

Slijedeći adut su kamere. Straga su tri: glavna od 32 megapiksela, ultraširoka od 8 i ona za dubinu polja od 5 megapiksela. Sprijeda je još jedna od 32 MP, koja također prepoznaje lica. Čini se da je Samsung i u ovaj mobitel stavio umjetnu inteligenciju, jer obećava automatsku optimizaciju slike i identificiranje pogrešaka prije fotografiranja.

Samsung izdvaja i bateriju: uz snagu od 4.500 mAh, izdržat će cijeli dan pun akcije.

Od ostalih detalja, zna se da će skener otiska prsta biti integriran u sam ekran, a Samsungov softver osigurat će jednostavno korištenje jednom rukom – što dobro dođe, obzirom na veličinu ekrana.

Samsung Galaxy A70

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.