Frustrira li vas to što prednja kamera nikad na mobitelu nije jednako dobra kao ona straga? Samsung je ponudio rješenje. Novi, danas predstavljeni model Galaxy A80 ima rješenje: kada poželite snimiti selfie, cijeli gornji dio telefona, s tri ugrađene kamere, će se izvući i zarotirati. Kako to izgleda – možete vidjeti ovdje (animirani GIF).

Od tri kamere, ona glavna ima 48 megapiksela, druga daje 3D dubinu polja (Live Focus) a treća širinu polja od 123° – koliko ima i ljudsko oko. Kamere imaju još narednih značajki, kao što su Super Steady video mode, optimizacija pogonjena umjetnom inteligencijom i Flaw Detection koji vas automatski upozorava na nedostatke – prije nego što „okinete“.

Umjetna inteligencija poboljšava i bateriju – koja sama po sebi nije slaba: ima 3.700 mAh, uz super-brzo punjenje na 25 W – te regulira snagu (i potrošnju) procesora i memorije.

Novi A80 donosi i novi Infinity ekran, veličine 6,7″.

Nažalost, uz sve te detalje, još nije poznato kada ćemo ga moći kupiti u našem kraju svijeta i po kojoj cijeni.

Samsung Galaxy A40

Kako je Samsung odustao od Galaxy J serije, serija A je proširena novim modelima. Uz dva modela koje je predstavio pred mjesec dana, Galaxy A50 (već dostupan na našem tržištu) i Galaxy A70, te najjeftiniji model u seriji A10, Samsung je danas predstavio još dva nova modela: A40 i A20e.

A40 ima 5,9″ Infinity-U ekran od ruba do ruba, te dvije kamere straga, od kojih ona druga snima 123° oko sebe.

Jeftiniji model A20e s 5,8″ zaslonom (TFT, a ne AMOLED, bez čitača otiska prsta) također se hvali snažnom baterijom s brzim punjenjem.

Samsung Galaxy A20e

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.