Vodeći proizvođač računala HP predstavio je danas dva nova modela, sa zaslonima od 14 odnosno 15″, u seriji prestižnih prijenosnika Pavilion x360 koji se mogu koristiti kao laptop ili tablet.

Nova generacija dolazi u novim bojama (dostupne su na odabranim modelima): svjetloplava, zlatna i srebrna. Uređaj od 14 inča krasi novi detalj sa zanimljivim uzorkom koji mu daje dašak elegancije (na uvodnoj slici), a oba uređaja imaju ultratanke rubove s tri strane. Svi uređaji opremljeni su audiosustavom Bang & Olufsen s tehnologijom HP Audio Boost koja pruža interaktivan doživljaj, a jedinstveni zakrivljeni dizajn omogućuje jednostavnije otvaranje računala sa sve tri strane. Dodatna opcija čitača otisaka prstiju koja se sada nalazi na kućištu tipkovnice omogućuje brz pristup preko Windows Hello. Nova računala Pavilion x360 imaju površinu koja reagira na olovku i dodir za jednostavno crtanje ili uređivanje dokumenata.

HP Pavilion x360 14 nudi vrhunske performanse, s grafičkim procesorima Nvidia GeForce MX130 ili MX250, Intel Core i7 procesorima 8. generacije, dvije opcije pohrane, 16 GB memorije i baterijom koja omogućuje do 11 sati rada. Uređaj će biti dostupan početkom svibnja po maloprodajnoj cijeni već od 3499 HRK s uključenim PDV-om.

HP Pavilion x360 15
HP Pavilion x360 15

HP Pavilion x360 15 osmišljen je za rad i zabavu, a nudi veći izbor HD ili UHD zaslona, posebnu brojčanu tipkovnicu i procesore Intel Core i7 8. generacije s odvojenom grafičkom karticom Radeon 535. Uređaj će biti dostupan početkom svibnja po maloprodajnoj cijeni već od 3699 HRK s uključenim PDV-om.

HP 27f
HP 27f

Osim toga, HP je predstavio novi 4K zaslon HP 27f i zakrivljeni zaslon HP 34f koji su stvoreni za zabavu i kreiranje sadržaja. 4K UHD zaslon od 27 inča s tehnologijom IPS ima ultratanki rub i prilagodljivo postolje za vrhunski vizualni prikaz, dok zakrivljeni zaslon od 34 inča s IPS tehnologijom pruža jasan prikaz u Quad HD razlučivosti za uistinu interaktivan doživljaj. 4K zaslon HP 27f bit će dostupan od lipnja 2019., a zakrivljeni zaslon HP 34f bit će dostupan od kolovoza 2019. Cijene još nisu definirane.

HP 34f

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.