Apple je sinoć izdao novu Apple TV aplikaciju. Ona je sastavni dio novog iOS-a (i tvOS-a) 12.3 a osim na iPhone i iPad uređajima te na Apple TV uređajima moći će se koristiti i na Samsung smart TV-ima (ovogodišnjim modelima, te nekolicini lanjskih, uz nadogradnju).

Korisnici se sada mogu direktno u aplikaciji pretplatiti na pojedine kanale, primjerice na HBO gdje je preko Apple TV-a moguće i ono što nije moguće preko same HBO aplikacije: preuzeti epizodu Igre prijestolja i legalni download pogledati offline, kasnije, kada vam odgovara.

Među novim kanalima je i Kids, s mnoštvom sadržaja za djecu svih dobi, a novitet je i Family Sharing koji omogućuje da vam šest članova obitelji pogleda sadržaje koje ih zanimaju onda i onako kako im odgovara.

Apple sada na američkom tržištu nudi više od 100.000 filmova i TV serija, uključujući i najveći izbor 4K HDR sadržaja.

Novost je i inteligentan sustav preporuka, gdje će vam softver na osnovu vaših ranijih izbora sam ponuditi ono što bi vas zanimalo pogledati.

Sve to skupa je dakako samo uvod u Appleovu vlastitu uslugu Apple TV+, kojom će od jeseni konkurirati HBO-u, Netflixu, Amazon Prime Videu i ostalima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.