Ugledni europski časopis za tehnologiju CIO Applications Europe hrvatsku tvrtku Aduro ideja d.o.o. uvrstio je među “Top 10 Telecom Solution Providers in Europe 2019” koji predvode sljedeću generaciju tehnoloških lidera s najvećim utjecajem na razvoj telekomunikacijske industrije.

Proteklih nekoliko mjeseci komisija časopisa, sastavljena od najeminentnijih ICT stručnjaka, analizirala je više stotina pružatelja telekomunikacijskih rješenja iz cijele Europe između kojih su tvrtku Aduro ideja d.o.o., jedinu iz Hrvatske, uvrstili među 10 najboljih koje svojim najinovativnijim tehnološkim rješenjima imaju veliki utjecaj kako na buduće telekomunikacijske trendove, tako i na razvoj usluga na europskom, pa tako i hrvatskom telekomunikacijskom tržištu.  

„Razumijevanje jedinstvenih tehnoloških zahtjeva telekomunikacijskih kompanija te razvoj rješenja usmjerenih na pružanje jedinstvenog korisničkog iskustva, kako na strani telekom operatora tako i na strani krajnjeg korisnika telekomunikacijskih usluga, glavna je premisa našeg poslovanja.“, istaknuo je Nenad Raca (na uvodnoj slici), vlasnik tvrtke koju je pokrenuo 2007. godine. Do tada je radio upravo u telekomunikacijskom sektoru, u segmentu razvoja inovativnih telekomunikacijskih rješenja i usluga.

Njihova su poslovna rješenja uspješno implementirana i dalje se razvijaju u mnogim telekomunikacijskim tvrtkama na hrvatskom, švedskom i baltičkom tržištu. U tvrtki Aduro ideja d.o.o. radi 18 vrhunskih ICT stručnjaka, a s obzirom na potrebe klijenata i tržišta, plan je daljnje zapošljavanje i širenje poslovanja. Tvrtka, osim za telekom sektor, razvija poslovna softverska rješenja i za sektore ugostiteljstva, logistike, distribucije i prodaje robe široke potrošnje, a razvijaju i rješenja po narudžbi, odnosno custom made rješenja.

Pored razvoja i implementacije, Aduro svojim klijentima pruža i korisničku podršku 24/7, 365 dana u godini.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.