Danas u 11 sati službeno je otvoreno 8. izdanje Shift konferencije – Powered by ICT županija koju će ove godine posjetiti više od 1.500 sudionika iz cijelog svijeta. U prepunoj dvorani Radisson Blu hotela u Splitu konferenciju su otvorili splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara, župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban te osnivač i organizator Ivan Burazin.

„Naša početna misija je bila dovesti uspješnog pojedinca koji je zaradio milijardu dolara – a doveli smo ih nekoliko takvih do sada – i izvesti ga na pozornicu u Splitu kako bi publika imala priliku vidjeti kako su to pojedinci koji su krenuli od ničega i uz upornost i trud (i malo sreće) uspjeli stvoriti revolucionarne projekte i proizvode. Želimo našoj publici pružiti priliku te mogućnost druženja s takvim pojedincima kako bi mogli čuti njihove priče, educirati se, inspirirati i motivirati kroz njihove poslovne uspjehe.“ izjavio je organizator konferencije Ivan Burazin. „Ovogodišnje izdanje konferencije je rasprodano, a za sve ljubitelje Shifta pripremamo iznenađenja u mjesecima koji slijede. Neću otkriti sve detalje ali možda ćete čak i u dalekom Dublinu uskoro čuti za Shift.“ dodao je za kraj Burazin.

Prvi dan konferencije nadmašio je sva očekivanja sudionika te su predavanja i radionice bile popunjene od samog početka.  Konferenciju je svojim izvrsnim predavanjem otvorio Boyd Multerer iz Xbox Live. Nakon njega, svoja predavanja su održali redom Rich Harris (New York Times), Enkelejd Zotaj (RBA), Willian Martins (eBay), Tiffany Tse (Shopify), Dominik Periškić i Vjekoslav Aleksić (HT), Harry Roberts (CSS Wizardry), Michal Sänger (kiwi.com), Cedrick Lunven (DanaStax), Mugdha Lakani (Google) te DeVaris Brown (Heroku) koji je svojim dinamičnim predavanjem zatvorio prvi dan konferencije.

Shift

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.