Svakodnevno gledanje televizije zahvaljujući tehnološkim inovacijama i Samsung QLED tehnologiji poprima sasvim novu dimenziju. Iz komfora naslonjača sada možete uroniti u virtualni svijet savršene realnosti s više od 33 milijuna piksela, za koji je zaslužna super visoka rezolucija četiri puta veća od 4K UHD i šesnaest puta veća od FHD-a. Samsung QLED 8K televizori iznimno visoke rezolucije pružaju nevjerojatan doživljaj gledanja – vaša okolina će nestati, a vi ćete uroniti u svaku scenu i precizno doživjeti svaki detalj, što je odlika stvarne 8K rezolucije.

Savršenstvo tehnologije za 85-inčni doživljaj realnosti

Osluškujući želje korisnika, Samsung je usmjerio napore kako bi QLED tehnologiju učinio još boljom, a zaslone većima. Odlazak u kino postaje tek prigoda za druženje s prijateljima, dok se gledanje omiljenih TV serija i filmova na Samsung QLED televizorima smatra istinskim doživljajem jer nema vidljivih piksela bez obzira koliko ste blizu ekrana. Naime, QLED televizori imaju Direct Full Array tehnologiju, koja restrukturira panele televizora tako da pozadinsko osvjetljenje prolazi kroz panel sa svjetlima ravnomjerno na zaslon pružajući oštre slike s dubljim crnim bojama. Uz novu Viewing Angle tehnologiju, Samsung 8K televizori imaju sofisticiranije kontrole optimiziranja kontrasta kojom je omogućena savršena slika iz bilo kojeg kuta gledanja. Također, Samsung QLED televizori sada su opremljeni i vlastitim Quantum procesorom koji omogućuje isporuku bilo kojeg izvornog sadržaja u različitim rezolucijama s poboljšanom svjetlinom, kvalitetom slike i zvukom optimiziranim za svaku scenu.

Lakoća upravljanja umjetnom inteligencijom i pristup platformama

Samsungov QLED 8K televizor dolazi s tehnologijom poboljšanja slike na 8K rezoluciju pomoću umjetne inteligencije, tzv. 8K AI Upscaling. Ova tehnologija dolazi s novom razinom kvalitete slike i zvuka koja je kompatibilna s 8K, bez obzira na izvornu kvalitetu ili format. Bilo da gledate sadržaj putem streaming usluge, set-top boxa, HDMI-a, USB-a ili čak mobilnog zrcaljenja („screen mirroring“), kvantni procesor 8K prepoznaje i povećava rezoluciju sadržaja do 8K.

Također, Samsung 8K televizori omogućuju pojednostavljen pristup sadržaju kojeg gledate pomoću univerzalnog daljinskog upravljača, koji vam pomaže u traženju sadržaja na temelju vaših prethodnih navika i postavki.

Samsung QLED 8K je više od televizora

Pomoću ambijentalnog načina rada, Samsung QLED televizor će vam pružiti korisne dnevne informacije kao što su vremenska prognoza i novinski naslovi, a može prikazati i drugi sadržaj, uključujući vaše fotografije te umjetnička djela poznatih autora. Kako ništa ne bi bilo prepušteno slučaju, Samsung je surađivao s talentiranim umjetnicima – Talom Lennox, koja je prepoznatljiva po svojim apstraktnim uljanim slikama te nizozemskim dizajnerima Scholten & Baijings, koji su stvorili kolekciju raznih kućnih umjetničkih djela. Osim toga, dostupna je i šira raznolikost tema koje vam omogućuju ukrašavanje unutarnjeg prostora na temelju vlastitih preferencija. Također, svoje ambijentalne zaslone možete sinkronizirati s omiljenom glazbom dok ne gledate TV, a senzor automatske kontrole svjetla osigurava optimalnu svjetlinu za okolinu i smanjuje potrošnju energije.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.