HP Inc. je danas na tiskovnoj konferenciji u kultnom zagrebačkom Kavkazu predstavio niz novosti iz segmenta ispisnih uređaja. Među njima je središnje mjesto zauzeo HP Neverstop Laser, prvi laserski pisač bez uloška, namijenjen vlasnicima malih tvrtki.

Ovaj inovativni pisač donosi jedinstven sustav punjenja tonera, u kojem zamjena tonera traje tek 15 sekundi. Omogućuje i jednostavno skeniranje i ispis s mobilnih uređaja.

„U najnovijem globalnom istraživanju utvrđeno je da gotovo 75 % vlasnika malih tvrtki u Europi treba pisač koji se jednostavno postavlja i održava7“, izjavila je Sara Majkić, voditeljica kategorije pisača i ispisnih rješenja za Adriatic regiju. „HP Neverstop Laser eliminira prekide u radu zahvaljujući inovacijama i integraciji digitalnih tehnologija kako bi poduzetnici mogli pretočiti svoju strast u uspješno poslovanje.“

Pisač se na našem tržištu očekuje krajem srpnja po cijeni 1.899 kuna. Osigurana je i pristupačna cijena tonera.

HP Neverstop Laser

Malim tvrtkama namijenjena je i nova linija pisača HP OfficeJet Pro koja donosi Smart Tasks koji omogućuje uštedu vremena na osnovnim funkcijama, najbolja sigurnosna rješenja u klasi (među kojima je samopopravak pristupa Wi-Fi mreži) te novi dizajn koji štedi do 39% prostora.

Modeli novih serija 9010, 9020 i 9019 bit će dostupni od kraja lipnja po početnoj cijeni od 1.299 kuna.

HP OfficeJet Pro 9010

HP je predstavio i sljedeću generaciju poslovnih rješenja ispisa koja partnerima omogućuje jednostavnu integraciju u suvremeno poslovno okruženje. Među njima je prošireni portfelj upravljanih uređaja LaserJet A3 i A4 te novi EcoSmart LaserJet, najučinkovitiji pisač na svijetu s EcoSmart crnim tonerom za niže temperature taljenja i manju potrošnju energije.

Nove serije HP A4 EcoSmart LaserJet 500 i 600 te proširene serije A3 LaserJet 700 i 800 bit će dostupne od lipnja 2019., a istodobno će stići i ažurirana serija HP Reinvigorated A4 400 po cijeni već od 1.999 kuna.

Na konferenciji u Zagrebu uvodni je govor održao Primož Polajnar, regionalni direktor HP-a (na uvodnoj slici), koji se pohvalio poslovnim rezultatima tvrtke.

Sara Majkić, voditelj kategorije HP-ovih pisača i rješenja za ispis za Adriatic regiju, na današnjem predstavljanju

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.