Među velikim proizvođačima elektronike, Sony je na glasu po inovativnosti – možda više starijim generacijama, koje su doživjele originalnosti kao što su Walkman i Aibo, ali i nama koji pratimo tehno-novitete: njih Sony plasira na dalekoistočnom tržištu, kroz nama nepoznate crowdfunding platforme.

Jedna od takvih je Sonyjev vlastiti First Flight koji je nedavno ponudio uređaj kojeg bi rado i sami isprobali: Reon Pocket. Riječ je o klima-uređaju, manjem i lakšem od prosječnog mobitela, koji se umeće u nevidljivi džep u košulji, ispod vrata. Uređaj je u stanju ohladiti tijelo za 13° C, ili ga zimi zagrijati za 8° C. Može se kontrolirati s mobitela, preko Android ili iOS aplikacije. Puni se preko USB-a 3.0, a nakon dva sata punjenja izdržat će 24 sata rada.

Sony Reon Pocket

Reon Pocket će za kupce u kampanji koštati oko tisuću kuna. Kampanja će po svemu sudeći uspjeti: osigurala je već gotovo polovicu sredstava, a trajat će još mjesec dana. Isporuke kreću početkom slijedeće godine. Nadamo se da će do slijedećeg ljeta Sonyjeva inovacija stići i do naših krajeva…

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.