Samsung je danas izdao novi softver za Galaxy S10 (sve varijante: S10e, S10, S10+ i nama nedostupan S10 5G) koji mu donosi mnoštvo naprednih mogućnosti koje je uveo Note10.

Nakon što korisnici Galaxy S10 preuzmu automatsko ažuriranje, dobit će mogućnosti kao što je Night Mode za snimanje prednjom kamerom i po mraku te poboljšani Super Steady za stabilizaciju videa. Funkcije kamere obogaćuju i AR Doodle koji omogućuje korisnicima da svoje videozapise obogate zabavnim crtežima i porukama proširene stvarnosti te Live Focus koji omogućuje primjenu efekata zamućivanja na video zapise snimljene prednjom ili stražnjom kamerom.

Novo ažuriranje uključuje i podršku za Samsung DeX za osobna računala. Jednom kada preuzmu aplikaciju sa SamsungDeX.com, korisnici će moći prebaciti Samsung DeX na svoje PC ili Mac računalo jednostavnim povezivanjem Galaxy S10 i stolnog računala preko USB kabla. Dodana je i opcija Link to Windows, što znači da će Galaxy S10 korisnici moći bežično povezati mobitel s Windows 10 računalom i jednostavno pregledavati sadržaj, slati i primati poruke te direktno na računalu pregledavati nedavne fotografije iz galerije.

Dodatno su unaprijeđene i aplikacije na koje se korisnici Galaxy S10 uređaja svakodnevno oslanjaju – Pass i Messages. Sada je postavljanje Samsung Pass-a pojednostavljeno, što korisnicima Galaxy S10 pametnih telefona olakšava korištenje naprednih biometrijskih tehnologija za brzu i sigurnu prijavu u aplikacije i na web stranice. Također, u aplikaciji Messages nove ikone za dodavanje fotografija i videozapisa smještene su s lijeve strane tekstualnog prozora, što dodatno olakšava pristup potrebnim datotekama.

Također, navedeno ažuriranje donosi pojednostavljeno korištenje galerije fotografija, pretraživanje uređaja te inteligentni Wi-Fi koji omogućuje neprekidnu i sigurnu vezu.

Samsung Galaxy S10

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.