Elegancija i robusnost ne idu zajedno? Najnoviji smartfon s brendom Cat (Caterpillar), kojeg obično asociramo uz mašineriju „težu“ od mobitela, je – kako kažu – „čista suprotnost uvriježenom mišljenju potrošača o tome kako bi trebao izgledati robusni telefon“. Tanji je od centimetra!

No, nije baš lagan: teži 210 grama. Cat S52 pojačan je visokokvalitetnim aluminijskim okvirom i tankom gumiranom protukliznom pozadinom koja osigurava dobro držanje u ruci. Prednja strana uređaja u potpunosti je pokrivena Corning® Gorilla® 6 staklom, otpornim na ogrebotine i lom.

Testiran je rigoroznim procedurama koje uključuju višestruke padove na čeličnu površinu sa svih strana i to s visine od metar i pol. Otporan na prljavštinu i prašinu, cijeli se može uroniti u vodu zahvaljujući IP68 certifikatu, koji jamči da će izdržati 35 minuta metar i pol pod vodom. Cat S52 u potpunosti ispunjava vojne standarde Sjedinjenih Američkih Država te nosi MIL SPEC 810G certifikat; prošao je vojne testove izdržljivosti, uključujući nagle promjene temperature, izloženost visokim i niskim temperaturama, vibracijama, prevrtanju, kao i izlaganje slanoj atmosferi kako bi se provjerila otpornost uređaja na koroziju.

Glavna kamera najbolja je u klasi i omogućuje brzo i precizno izoštravanje zahvaljujući Sonyjevom senzoru s dvostrukim pikselima, velikom otvoru blende od f/1.8 i veličinom senzora od čak 1,4 mikrometra koji jamči visoke performanse i pri slabom osvjetljenju.

Cat S52

“Statistike pokazuju da je jedan od tri europska korisnika značajno oštetio svoj mobitel zbog svakodnevnih padova i nezgoda u posljednje tri godine. Upravo iz tog razloga, proizveli Cat S52 pametni telefon kojeg svakodnevica neće slomiti. U srži je ovo i dalje pravi robusni Cat telefon, ali ovaj put u elegantnom izdanju i s atraktivnim dizajnom koji odlično  leži u ruci. Uglađen i otporan, napravljen je kako bi nam uklonio barem jednu brigu iz našeg života”, izjavio je Peter Cunningham, potpredsjednik Product Portfolio odjela unutar Bullitt grupacije.

Cat S52 biti će dostupan u ponudi Hrvatskog Telekoma i eKupi web trgovini od 12. prosinca ove godine uz preporučenu maloprodajnu cijenu od 3.999 kuna.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.