Samsung je sinoć u Oris Kući arhitekture u Zagrebu priredio ekskluzivno predstavljanje svog najinovativnijeg televizora – The Frame.

Novi model dolazi sa četiri vrste okvira, koje olakšavaju uklapanje u svaki interijer. Dolaze sa staklom kojim se, poput slike, može objesiti tako da nema razmaka u odnosu na zid, te s jednim kabelom koji je gotovo nevidljiv (ili posve nevidljiv, uz odgovarajuću instalaciju). U Orisu je to demonstrirano tako da većina okupljenih nije mogla prepoznati The Frame između umjetničkih slika obješenih na zid.

Nova QLED tehnologija jamči realistične i živopisne boje, čak i u najsvjetlijim ili najtamnijim scenama.

The Frame nudi i umjetnički način rada, kada na isključenom televizoru prikazuje umjetnička djela iz posebno uređenih kolekcija Art Store aplikacije, ili vaših vlastitih slika i fotografija. Senzor pokreta automatski će pretvoriti televizor u okvir za umjetničko djelo kada ste u blizini te se, radi zbog uštede energije, isključiti kada se udaljite.

The Frame
Matthew Jinkyu Jeon, predsjednik Samsung Electronics Adriatic, predstavlja novi The Frame

Upravljati televizorom sada je moguće putem jednog daljinskog upravljača ili mobilnog uređaja, a zahvaljujući umjetnoj inteligenciji korisnici mogu kreirati obrazac s personaliziranim popisom sadržaja koji odgovara osobnom ukusu korisnika. Također, uz The Frame dolazi i glasovni pomoćnik Bixby, kojeg se može koristiti za kontrolu kućanskih uređaja, odgovaranje na pitanja i dobivanje korisnih informacija, poput vremenske prognoze i vremena.

The Frame dolazi u četiri veličine, od 43“ do 65“, a cijene se kreću od 7.799 do 14.999 kuna.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.