Motorola je danas predstavila One Hyper, novi model koji je već dostupan na američkom tržištu, a na europsko stiže ovog mjeseca po cijeni od 299 eura.

Za tu cijenu, nudi cijeli niz mogućnosti koje se rijetko sreću i kod puno skupljih mobitela. Tako stražnja kamera nudi čak 64 megapiksela, uz još jednu širokokutnu od 8, dok prednja ima 32 MP, s tim da automatski iskače iz tijela kada vam zatreba (pop-up). Zahvaljujući tom aranžmanu, ekran zauzima više od 90% prednje površine, a radi se o 6,5“ Full HD+ zaslonu.

Motorole poznajemo i po snažnoj bateriji; ova se puni na 45W pa će se već za 10 minuta napuniti dovoljno za 10 sati rada. Ukupni kapacitet joj je 4000 mAh, a Motorola navodi da puna može izdržati 38 sati non-stop rada.

Novi model nudi i najnoviji Android 10, umjetnu inteligenciju koja jamči jasne slike i noću, vodonepropusno kućište i snažne performanse (Snapdragon 675 sa 4 GB RAM-a i 128 GB ugrađene memorije koja se može „podebljati“ karticom do 1 TB).

Motorola One Hyper se izdvaja i atraktivnim dizajnom, po kojem također odudara od ranijih modela. Riječ je o planiranom odmaku od starog imagea: otkako je Motorola prešla u vlasništvo kineskog Lenova, on ju je pozicionirao kao proizvođača jeftinih, neinovativnih mobitela za mlade. Čak je i ime Motorola suzbijano u korist skraćenog naziva Moto, no sada se Motorola vraća na velika vrata. Promjenu je označio i nedavno predstavljeni Razr a potvrđena je i na jučerašnjem Qualcomm Tech Summitu, gdje je Motorolin čelnik Sergio Buniac najavio kako će se početkom slijedeće godine tvrtka vratiti prestižnim flagship modelima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.