Mobitel je sjajna stvar jer nam omogućuje da uvijek ostanemo u kontaktu. A opet – taj ćemo kontakt najvjerojatnije izgubiti onda kada nam najviše treba: kad smo u divljini, na nepoznatom terenu, kada se izgubimo ili odlutamo od grupe na koncertu, sajmu ili nekom trećem eventu… Svim tim scenarijima je zajedničko to da smo nešto slično već doživjeli, i da smo iskusili kako mobilni signal zna nestati upravo onda kada ga najviše trebamo!

Taj problem rješava GoFindMe, GPS tracker koji ne zahtjeva mobilnu mrežu a opet nudi mogućnost slanja poruka (uključujući i SOS, ako je potrebno) te bateriju koja će potrajati 72 sata s jednim punjenjem (a treba mu samo sat vremena da se napuni do kraja).

Možete ga koristiti i za praćenje djece ili kućnih ljubimaca: ako se izgube, na svom mobitelu vidjet ćete gdje su.

GoFindMe je još deset dana dostupan kao crowdfunding projekt na platformi Indiegogo, gdje je šestorostruko premašio traženu svotu. Može se naručiti po cijeni od 179 dolara za par, ili nešto manje po komadu ako želite opremiti veću grupu: deset komada platit ćete 809 dolara. Cijene ne uključuju poštarinu do Hrvatske, a isporuke kreću već slijedećeg mjeseca i navodno će biti odrađene najkasnije do travnja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.