Praznici su stigli, a Google dobro zna da mnogi od nas neće uživati u tome da ih provede gledajući Divan život ili Sam u kući na državnim TV kanalima. Radije ćemo ih provesti tako da pronađemo nešto gledljivo na YouTubeu, ali – u duhu blagdana – zašto ne bi to pogledali svi skupa, na velikom ekranu?

Upravo za Božić, Google je pokrenuo novu mogućnost na YouTubeu za mobitele, i ona je već aktivna ako vam se aplikacije automatski ažuriraju: ta nova mogućnost omogućuje da televizoru doslovce – kažete što želite gledati. Ako baš želite, to može biti i Sam u kući

Sve što trebate je: pokrenuti aplikaciju YouTube, kliknuti ikonu povećala (gore, desno) pa kliknuti ikonu mikrofona (gore, skroz desno) i jednostavno izgovorite što vam se gleda.

No, da bi to bilo moguće, morate povezati svoj smartfon sa svojim televizorom. Ako oni već nisu povezani (većina Smart TV-a će se povezati automatski), ne preostaje vam drugo nego da pokrenete Postavke (kliknite na svoju sliku u gornjem desnom uglu) i – prokopate po mogućnostima (upute su ovdje – na engleskom).

Ako vam bolje ide njemački – SmartDroid piše što nam se sprema u slijedećoj verziji YouTube aplikacije: detalji poput podrške za titlove…

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.